da var det juni, folkens

maggie og brody wicklund

... og det betyr at juli er neste (no joke). og dét betyr at jeg og asbjørn snart skal besøke de to turtelduene over her!! det kiler i magen, og både jeg og maggie teller ned dagene til vi endelig skal møtes igjen. bildet over her ble tatt 20. september 2011 - med andre ord er det en god stund siden sist.

som tidligere nevnt, har de siden vi sa farvel rukket å gifte seg, kjøpe hus, få en skjønn, liten jente (som allerede har fylt år) og komme godt i gang med karrierene sine - og her sitter jeg, og ikke helt vet hva jeg vil med livet mitt, enda. haha.

jeg har jo fortalt om denne turen tidligere, men de siste dagene har jeg tekstet så mye med maggie at vi begge to blir totalt overivrige, haha. hun og brody hadde nemlig lyst til å spandere på oss billetter til en baseballkamp med gratis mat og drikke, noe som var superkoselig. det er springfield cardinals som spiller mot nw arkansas naturals, og selv om jeg på ingen måte kan beskrives som baseballfan, har jeg vært på nok amerikanske kamper i mitt liv til å vite at det er duket for meget god stemning! vi har bare ett problem: kampen er samme dag som vi kommer til springfield, men flyet vårt lander ikke før rundt kl. 22 - noe som er veldig sent. i skrivende stund er vi i dialog med kilroy for å høre hvilke muligheter vi har for å få byttet fly, og hvor mye vi må ut med for å få det til. vi fikk låne bil med maggie og brody, så vi kan heldigvis kansellere leiebilen, og får dermed et par-tre tusen ekstra å rutte med.

vi krysser alle fingrene for at det ordner seg, men jeg krysser dem nok litt ekstra hardt - for jeg har virkelig lyst til at asbjørn skal få med seg dette. jeg tror det er en kjempefin måte for han å bli kjent med vennene mine på. en annen faktor er at det er én ting å dra på alle typiske turistplasser og gjøre touristy stuff, men jeg kjenner veldig på at når jeg er i missouri, så vil jeg tilbake til det livet jeg hadde da jeg bodde der - om så det bare er for tre dager. og jeg vil virkelig at asbjørn skal få oppleve det samme. år etter år har jeg prøvd å forklare det, men det går liksom ikke helt. dette er noe jeg tror de fleste tidligere utvekslingsstudenter kjenner seg igjen i.

nå begynner ting å bli litt detaljert her i forhold til hva denne bloggen er vant med, men statistikken viser tydelig at det er dette som har fenget mest her inne i det siste, så da fortsetter jeg litt til ;-) og du, husk å følge med på youtube om du vil få med deg vlogs fra turen vår!

to be continued