amber + coenraad

Fotograf Kristin Solem_Amber_300619 (1 of 1).jpg

på mai tikket det inn en melding på instagram fra flinke amber, en talentfull mote- og bryllupsfotograf fra nederland. hun hadde funnet meg via sosiale medier, og lurte på om jeg var interessert i å fotografere henne og kjæresten i bytte mot at hun fotograferte meg og min. det at hun spurte lille meg blant et hav av flere dyktige fotografer her i norge, var rett og slett en ære. helt ærlig var jeg på nippet til å takke nei, fordi det dukket opp en velkjent tanke - hva om jeg ikke er god nok. heldigvis tok jeg mot til meg, skjønte at hun spurte meg for en grunn, og hoppet i det med hodet først - og det kunne jeg ikke ha vært mer glad for.

en søndag tidligere i sommer møttes vi derfor i vakre innerdalen. vi gikk gjennom kratt og klatret over steiner, og fant til slutt drømmelokasjonen. innimellom regnbyger og kraftfulle vindkast, fikk vi begge bilder og minner vi ikke ville vært foruten.

man kan si mye om sosiale medier, men det å få møte, utveksle kunnskap og bli kjent med folk fra andre steder og kulturer i verden er noe alle bør kaste seg ut i en gang i blant.

siden dette var et personlig prosjekt for oss begge, redigerer jeg på disse bildene når tiden strekker til mellom de betalte oppdragene. jeg kommer derfor til å oppdatere denne artikkelen med bilder etter hvert (og når jeg får bildene amber tok av meg og asbjørn deler jeg nok dem her inne, også), men her har dere i alle fall en smakebit.

untitled (111 of 208)-Edit.jpg