from above

fredag den trettende (april tjueatten, for å være helt nøyaktig) følte jeg en trang til å ta en pause fra den fine bygda jeg bor i. det passet meg derfor utmerket at deler av fammen hadde tenkt seg en tur til holmvika. det er nok de færreste av dere som vet hvor denne nydelige plassen faktisk befinner seg, men det er derimot mange av dere som har spurt hvor mellomnavnet mitt kommer fra - og det skjønner dere vel nå. holmvika ligger, nærmere bestemt, på ertvågsøy i aure kommune. her har familien holmvik solem sitt lille fristed. jeg synes det er så godt å dra hit og (bokstavelig talt) lufte de tusen ideene mine som til en hver tid opptar det meste av plassen i topplokket mitt.

jeg tilbragte litt over et døgn der, og fredagskvelden fikk vi se litt av en solnedgang! litt smånervøs tok jeg for første gang dronen over fjorden, og jeg turte (og klarte) til og med å fly rundt en holme (!!). både jeg og dronen var lettet (he-he) da den omsider landet trygt på bakken igjen. 

nå var det jo virkelig på tide å få fart på droneflygingen igjen, for jeg har ikke vært så veldig aktiv med den i vinter. derfor har jeg tenkt å starte en ny serie på den flunkende nye foto- og filmrelaterte youtube-kanalen min, "from above". forslag til hvor jeg skal filme neste gang mottas med stor takk :-)

for deg som ikke har fått med deg at jeg har opprettet denne kanalen, vil den være litt annerledes enn min personlige kanal. for å ha det litt rent og ryddig, kommer denne nye kanalen til å inneholde alle mine oppdrag og personlige prosjekt når det kommer til film, og etter hvert kan det til og med hende jeg deler noen tips og triks når det gjelder både film og fotografering - både for nybegynnere og litt viderekomne. med en travel sommer i vente vil det være realistisk å tro at dette kommer mot slutten av sommeren/høsten, men i første omgang kommer jeg til å fortsette å laste opp de vel mottatte filmene mine av fine folk og vakker natur.

og forresten, vil du booke en foto- og filmsession med meg, rop ut! jeg har så mange ideer som jeg ikke kan vente med å realisere.