934024-12-1323653568522.jpg

(dette innlegget er krydret med vakre (plz se sarkasmen) bilder fra 2011/2012)

helt siden jeg og asbjørn ble sammen for fire og et halvt år siden, har vi snakket om å dra på ferie til usa sammen. noen av mine aller beste venner i hele vide verden bor jo der borte, og hver sommer siden 2013 har jeg prøvd å få kabalen til å gå opp. jeg savner dem sånn!! asbjørn har heller aldri vært der før. det er nå hele seks (!!) år siden jeg bodde der, og jeg drømmer fremdeles om the regular hos sonic og taco bell om natta, haha. (det er faktisk helt sant, og jeg vet ikke om det er et godt eller dårlig tegn)

934024-7-1325630784056.jpg

(et bevis på min sonic-avhengighet. en så stor brus kostet bare 7 kr, med gratis refill. ikke rart jeg la på meg 6-7-8 kg)

nå har vi booket flybilletter, overnatting og leiebil for en liten måned med ferie overseas via kilroy, og jeg gleder meg helt sjukt!! vi bestemte oss litt i siste liten, så selve turen ble ikke den rimeligste. heldigvis får vi jo bo gratis i noen netter i missouri, da. men siden vi har lyst til å ha god tid i de større byene OG vi reiser i høysesongen, får vi ikke opplevd alt vi skulle ønske på én og samme tur. vi ønsket opprinnelig å ta turen innom florida også, men midt på sommeren er ikke den mest optimale sesongen for å ta en tur dit - så den sparer vi til senere. det er jo ikke så vanskelig å ta en ukes ferie dit lenger, da det går en del direktefly fra norge, så det får bli neste gang.

reiseruten vår i år er som følgende: san francisco > las vegas > flagstaff (grand canyon) > los angeles > fair play, missouri > new york city. 

(holla @ me om du har noen tips til hva vi bør finne på)

vi var veldig nære på å droppe missouri helt, siden det blir en ganske stor omvei. i tillegg har en god del av vennene mine der borte flyttet til andre stater, og noen er soldater i utlandet. noen av dem har dessverre også gått bort.. til slutt tok vi likevel beslutningen om å dra innom. dette er jo noe vi (eller i alle fall jeg) har dagdrømt om en god stund, så det er jo veldig dumt å ikke ta turen innom når vi først er på andre siden av jorda! jeg og asbjørn hadde også en liten samtale om forventninger og what not her om kvelden, og overraskende nok sa asbjørn at det lille besøket i missouri var noe av det han så aller mest frem til. det er jo ikke akkurat verdens navle, så jeg så ikke helt den komme - men han fortalte at han gleder seg veldig til å treffe (og bli kjent med) alle de jeg har fortalt så mye om. for dere som fulgte meg under utvekslingsåret mitt, husker dere kanskje navn som brody, maggie, zack, lexi, eric og savannah - og jeg krysser fingrene for at vi får treffe så mange av dem som mulig! under oppholdet i missouri skal vi bo hjemme hos de to førstnevnte, som btw har rukket å gifte seg, kjøpe hus og få et barn siden sist jeg traff dem. vi har også allerede blitt invitert på college-fester, så det ligger an til å bli noen innholdsrike dager! :-)

934024-11-1322971204058.jpg

for anledningen har jeg snoket litt rundt på min halvpinlige, gamle blogg, og fant dette skribleriet om vennene mine som jeg nå savner så mye:

"Det er så innmari befriende å våkne klokken halv sju en mandagsmorgen og kunne dra deg opp av senga fordi man har venner som gjør dagen så mye bedre. Venner som lyser opp dagen så mye at man later som om man ikke er syk fordi man bare  møte dem. Gale venner som tror de kan å danse dougie og som prater med deg som om du er en av gutta, som prater norsk på kinesisk og som man spontant kan kjøre til nabobyen og finne på morsomme sprell man kanskje egentlig ikke skulle gjort en halvtime før curfew."

jeg forventer ikke at ting skal være som de engang var, men jeg gleder meg nevertheless. uansett har vi planer om å lage en liten vlog fra hvert eneste stoppested under hele turen. jeg kommer nok til å legge det ut her etter hvert, men følg meg gjerne på youtube for å være sikker på at du får det med deg!

934024-12-1333823298588.jpg

Comment