_MG_0208-2.jpg

nå når jeg er i feriemodus fra amfi kreativ, er jeg i en veldig god flyt når det gjelder den lille fotobedriften min (som jeg driver slik ved siden av fulltidsjobben min, hvis noen lurte). her kommer det derfor allerede en liten sniktitt på hva jeg brukte lørdagen min på i går: det fine bryllupet til ann kathrin og olav!

bryllupsfotograf_rindal_surnadal

vi hadde planlagt å ta bildene like etter vielsen (som jeg også fotograferte). når vi gikk inn i kirka var det overskyet, men da brudeparet for første gang gikk ut dørene som mann og kone, stod sola (og varmen) på for fullt. som en fotograf som benytter seg kun av naturlig lys og refleksjoner så langt det går, avgjøres uttrykket på de ferdige bildene mye av hvor sola befinner seg på himmelen (og om den i det hele tatt er der), og sterkt og direkte sollys gir ikke alltid bildene mine det uttrykket jeg liker aller, aller best - men denne utfordringa var det bare å ta på strak arm!

fotograf kristin solem_bryllup rindal surnadal
_MG_0504-Edit.jpg

som dere ser, var resultatet dømt til å bli mer enn bra med disse to foran kameraet. disse bildene er kun et bittelite utvalg fra vår siste av tre locations, som var ved elva i vakre vindøldalen i surnadal. nå gleder jeg meg til å ta fatt på resten av etterbehandlingen!

flere bilder kommer, selvfølgelig. følg gjerne med på facebook og instagram - der kommer de først.

og tusen takk til ann kathrin & olav for at dere valgte meg til å forevige den store dagen deres - tilliten deres betyr mer enn dere aner!

Comment