nyhet: film

i forbindelse med den lysere tider (og mer kreativitet) har jeg noe veldig spennende å dele med dere; jeg tar nå på meg filmoppdrag! dersom du ønsker en fin, liten film sammen med kjæresten, familien eller noen andre du er glad i, send meg gjerne en melding for en uforpliktende prat! :) 

jeg har derfor (endelig) opprettet en separat youtube-kanal hvor jeg skal dele disse filmene, i tillegg til filmer fra serien jeg begynte på i fjor sommer - en tur til. jeg er i prosessen med å laste opp alle filmene jeg har laget så langt, og forhåpentligvis vil det komme mange flere i månedene som kommer. hvis du vil være sikker på å få med deg alt, abonner på den nye kanalen min her! da blir jeg veldig, veldig glad - og jeg kan love at det kommer mange fine øyeblikk som dere kan kose dere med fremover. i mellomtiden kan dere nyte synet av disse søte og snille ungdommene (klikk på videoen over), som stilte opp som forsøkskaniner for anledningen! 

og by the way - nå er det snart VÅR (hurra!!) og sesong for turer til fots igjen, så gjerne kom med forslag til neste tur jeg kan dra på - og filme. snakkes!