daniel wellington rosegold women

på black friday i fjor var jeg såå nære på å kjøpe denne fine klokka. den heter daniel wellington classic black i rosegold. problemet var bare at jeg ikke hadde så mye penger til overs. som et kompromiss ble det til at jeg skulle kjøpe den som belønning til meg selv etter at jeg hadde tatt lappen (som jeg forøvrig har utsatt i type fem år). jeg drømte om at jeg skulle gå rett inn på klokker.no og kjøpe den det sekundet oppkjøringa var overstått - men det var kanskje ikke noen bombe at jeg ikke hadde så mye bedre råd da heller.

derfor var det med stor glede da jeg endelig fikk den etterlengta lønna på bankkontoen igjen, og jeg akkurat rakk klokker.no sitt februarsalg! jeg kjøpte også med ei ekstra nato-rem som heter nato classic cornwall rosegold, så jeg kan bytte litt på om jeg eventuelt skal gå lei. dette er noe jeg tviler veldig sterkt på, for klokkene fra daniel wellington er enkle, klassiske og tidløse!

åh, jeg er enda i lykkerus, og kan ikke se for meg at den forlater håndleddet med det første.

// linkene er affiliate-linker, og jeg får en liten kommisjon dersom dere handler via linkene i dette innlegget. men jeg betalte for dette med mine egne penger, og kan med hånden på hjertet love at alt over her er sant. så det så! :)

Comment