hver dag i løpet av mitt snart tjueto år gamle liv har jeg drømt, på dagen som om natten. jeg har drømt om å bli flyvertinne, britney spears og/eller en spice girl (helst begge deler), jeg har drømt om å flytte til utlandet, drømmejobben, dra på coldplay-konsert, bli voksen og få et kjæledyr. når jeg ser tilbake på alle disse drømmene jeg har hatt opp igjennom årene, har vel drømmene egentlig blitt mer realistiske og oppnåelige, men jaget etter dem har samtidig vært mer fryktfullt enn noensinne. 

etter hvert som vi blir eldre, mister vi da den etterlengtede følelsen av at vi virkelig kan oppnå hva enn vi vil med livet? er det en egenskap vi har lært oss å gi slipp på, eller har vi rett og slett blitt for redde og engstelige for alt det negative (og som regel ubetydelige) som kan skje, i stedet for å fokusere på hvor lykkelig vi blir om vi i det minste bare prøver?

hver dag i løpet av mitt snart tjueto år gamle liv har jeg drømt - og det er nettopp den siste tiden at jeg har funnet tilbake til den følelsen jeg hadde da jeg var barn; klar til å hoppe ut i det ukjente med hodet først og begge bena godt plantet på andre siden, på jakt etter å oppnå det (u)oppnåelige. 

det er derfor veldig godt for meg å endelig kunne fortelle hele verden de gode nyhetene jeg har gått rundt og holdt hemmelig den siste tiden. for vet dere hva, jeg tror jeg er i ferd med å finne veien til drømmekarrieren. ikke bare er jeg booket som fotograf i to bryllup i løpet av de neste fire ukene, men jeg har også kapret en stilling hos bedriften jeg har drømt om siden jeg var 15: på 22-årsdagen min tar jeg fatt på min første dag som webredaktør/markedskoordinator hos amfi kreativ as! jeg har vært i lykkerus i hele sommer, og endelig kan jeg fortelle det til hele vide verden.

så hei, jeg hadde blitt kjempetakknemlig om du ville ha støttet meg på reisen ved å like min nyopprettede facebookside. mye kjærlighet til dere, som virkelig har fått meg til å innse hvem jeg er, hva jeg står for og hva jeg virkelig gir blanke i her i livet. much love

Comment