sammen med de tre beste turvenninnene man kan tenke seg tilbragte jeg mandag kveld på fjellet, nærmere bestemt hennafjellet i halsa kommune. vi ble enige om å gå på et fjell vi ikke hadde vært så mye på før, og selv om både mamma og lillesøster hadde vært der tidligere, ble det min første tur dit. jeg hadde hørt så utrolig mye fint om turen på forhånd, så valget var ikke vanskelig å ta da ideen dukket opp.

og så måtte jeg jo selvfølgelig drasse med meg kameraet mitt med et av de to nye objektivene mine til topps: sigma 24mm f/1.4 art! sigmas art-serie har jo fått bedre reviews enn l-serien til canon, og selges til bare en brøkdel av prisen. jeg har jo 50mm i samme serie, så denne var jeg overlykkelig av å utvide objektivsamlingen med.

slenger også med et bilde av verdens fineste kaisa (cavalier king charles spaniel for dere som lurer), som faktisk har blitt overraskende komfortabel med tilværelsen som modell. hver gang jeg drar frem kameraet setter hun seg nå ned og poserer velvillig uten at jeg behøver å si noe spesielt, og ser som oftest inn i linsen, også - men her var hun mer opptatt av at matmor ruslet videre uten å vente på at vi skulle gjøre fra oss photoshooten da, haha. 

Comment