viva la vida

etter å ha shoppet en hel del og besøkt fine gamla stan på lørdag, viet vi stort sett hele søndagen til å lade opp til konsert. endelig skulle vi få se coldplay live!

for å lade opp batteriene spiste vi først på jamie oliver's italian restaurant. for første gang noensinne bestilte jeg meg faktisk burger, og jeg må bare krype til korset å si at den var himla god. ikke at vi forventet noe annet med tanke på at den hadde jamie olivers navn på seg, da. like etter tok vi buss fra hotellet vi bodde på (scandic park hotel) til friends arena. etter en times tid i nærmest stillestående kø utenfor arenaen + en times venting sittende på gulvet foran scena, ble det oppvarming fra superflinke alessia cara og birdy. deretter leverte coldplay en upåklagelig god konsert! herregud, man skulle ikke trodd at de faktisk er flinkere live, men det gikk altså an.

etter planen skulle jeg også filme litt, men det ble det dessverre litt dårlig med. selv om jeg hadde med meg både speilrefleks og gopro, var shopping litt for høyt på prioriteringslisten denne gang til at jeg faktisk tok de med ut. dermed får dere her noen glimt fra turen i form av iphonebilder:

lørdag + søndags innkjøp:

+ grønn bomber jacket (river island)
+ grå t-skjorte & lyse jeans (hollister) (basic much)
+ 2x undertøy fra calvin klein (urban outfitters) (basic vol. 2)
+ good vibes-print (urban outfitters)
+ polaroidalbum (urban outfitters)

+ marc jacobs remarkable foundation
+ nars sheer glow foundation + pumpe
+ nars all day luminous weightless foundation
+ nars laguna bronzer + orgasm blush duo
+ mufe pro bronze fusion
+ 2x nars radiant creamy concealer
+ too faced better than sex mascara
+ nars audacious lipstick, raquel
+ origins checks and balances frothy face wash

+ sigma 24mm f/1.4 art
+ canon 100mm f/2.8 macro

+ massevis av klær og sko til asbjørn, da