i går kveld dro jeg og synne i hui og hast til trondheim. i kveld derimot, befinner vi oss sammen med siri på et hotell i stockholm (for de som er over gjennomsnittet interessert i utsikt er ikke vår noe særlig å skryte av, men den ser sånn som på bildet ovenfor, da. vi har da i det minste et koselig tre som tydeligvis huser mange av byens duer, ikke verst bare det). i mellomtiden har vi forresten rukket å mellomlande i københavn og undertegnede har allerede brukt en bitteliten (hehe, hvem er det jeg prøver å lure, egentlig) andel av feriepengene sine på duty free. 

vi startet reisen fra trondheim allerede klokken 07.45, og ankom denne fine byen for aller første gang rundt 15.30-tiden. én ting er herved sikkert, og det er at denne turen ikke blir den siste. vi har ikke rukket å se så mye mer av byen enn området rundt hotellet enda, men herlighet - så fin og koselig den er. vi har rukket å lokalisere det vi foreløpig tror er den beste shoppinggata, og spist hos en restaurant som dessverre viste seg å være den mest skuffende pizza hut jeg noensinne har lagt igjen penger hos. i morgen er det shopping for alle penga, og førstepri er definitivt hollister, sephora, adidas og victorias secret.

dagens innkjøp for de interesserte: urban decay all nighter setting spray, smashbox photo finish primer, clarins instant light lip perfector collection, origins out of trouble 10 minute mask

Comment