travle tider

dagene mine er, overraskende nok, på sitt mest innholdsrike for tiden, til tross for at jeg er midt i eksamensperioden med en bacheloroppgave hengende over meg. det er så mye jeg kunne ha blogget om, og ikke minst har hatt lyst til å blogge om, men jeg må rett og slett bare bortprioritere den i disse tider.

en kjapp oppsummering kan jeg derimot gi dere:

jeg har jobbet akkurat passe mye, vært på flere fine fjellturer (endelig til fots!), eksperimentert meg fram til nye sminkelooks med den sminken jeg allerede har, vært med på et ganske omfattende filmprosjekt, besøkt verdens fineste oppussingsobjekt på ertvågøya og ikke minst takket ja til nok et spennende prosjekt i sommer. bare jeg nevner det her får jeg lyst til å skrive et helt innlegg dedikert til hver ting, men det har dessverre hverken tiden eller tålmodigheten strukket frem til.

den ukentlige vlogen jeg snakket om i forrige innlegg, ligger nok heller an til å bli en månedlig greie som jeg eventuelt publiserer mot slutten på mai/begynnelsen av juni. jeg må bare bite i det sure eplet og innrømme at jeg rett og slett ikke har kapasitet til det før den tid.

ellers vil jeg bare avslutte med å si at jeg har det så utrolig bra akkurat nå. tror ikke jeg har vært så oppriktig lykkelig på flere år, og det er så innmari befriende!