snilleste mamma'n i verden

mariusgenser

verdens fineste mamma har (etter en god del smisking og masing) strikket en knallgod genser til meg! jeg var litt lei av den tradisjonelle mariusgenseren, så mamma fant en strikkeoppskrift på en som ikke var kliss lik den "alle" andre har. jeg synes både fargene og mønsteret er så utrolig fint, og kunne ikke vært mer fornøyd! nå lever jeg praktisk talt i genseren. verdens snilleste mamma, altså.

dersom dere titter tilbake hit om litt har jeg planer om å legge inn både navnet på genseren, garnet og eventuelt en link til strikkeoppskrift dersom det skulle friste noen å begynne på en maken.

før jeg avslutter blogginnlegget vil jeg melde om at jeg bevisst prioriterer den bort til fordel for bacheloroppgave og en skikkelig eksamensinnspurt. jeg har et par blogginnlegg til kladd som jeg sannsynligvis publiserer når jeg føler for det. jeg har også filmet en del denne uka med tanke på at jeg planla å ha everyday may - altså filme litt hver eneste dag i mai, og eventuelt laste det opp som en slags ukentlig vlog, som plaster på såret for at jeg skriver veldig lite for tiden. jeg lover ingenting, men det er altså en større sjans for at det kommer dersom jeg forplikter meg ved å fortelle dere om det.