bunadssminke

i morgen er det syttende mai. om en uke har jeg hatt dette semesterets første eksamen, og bacheloroppgaven skal leveres innen neste onsdag. om to og en halv uke har jeg faktisk sommerferie! og jeg som synes at det nettopp var jul.

jeg inkluderer meget sjeldent overfladiske temaer som hår og sminke her inne, men nå som vi faktisk er midt inne i bunadssesongen finner jeg frem min skjulte rosablogger. jeg har alltid vært en jente-jente og makeup er en lidenskap jeg har hatt helt siden den dagen mamma gav meg klarsignal ved å gi meg en mascara til jul. (gjett om jeg var glad, da) det er bare det at jeg synes det er litt vanskelig å skrive om på en interessant måte. med min lidenskap kan det fort bli litt for mye av det gode, men siden google analytics påstår hardnakket at en stor prosentandel av leserne mine deler samme interesse, velger jeg å inkludere bittelitt om det, likevel.

bunadssminke

jeg er en stor tilhenger av at folk skal få gjøre hva enn man vil, men jeg synes det passer best med en litt mer naturlig look på slike dager fremfor en tung foundation, masse contour, såkalte instabryn og dramatiske vipper. produktene over er de jeg virkelig sverger til ved slike anledninger!

en glødende og lett foundation påført med svamp, matt øyenskygge i nøytrale farger som ligner de naturlige skyggene i ansiktet, brynspudder som er lett å kontrollere mengden av, en separerende mascara som ikke smitter rundt øynene, en frisk blush som holder hele dagen og en lett gloss.

produktliste:
+ tartelette eyeshadow palette + maybelline lash sensational mascara + beauty blender (svamp) + anastasia brow powder duo + nars sheer glow foundation + max factor color elixir gloss +