sunset vibes

ladestien en solskinnsdag

egentlig var gårsdagen (mandag) en av de fineste på lenge. åh, jeg har det så bra for tiden! det nydelige søndagsværet som ble utnyttet til skitur i helga varte heldigvis hele mandag, også. store deler av dagen ble tilbragt inne på dragvoll hvor jeg prøvde hardt å unngå å fokusere på det fine været som var ute. litt vanskelig var det å holde seg på forelesning mens det tikket inn snaps fra hver en fjelltopp i hjembygda, men til min store overraskelse var dagens siste forelesning så langt utdanningsløpets beste. endelig!

etter en times sofasliting, middagslaging og andre fine, hverdagslige gleder, kom siri hjem igjen fra jobb. vi synes begge det var for dumt å sitte inne i det fine været, så vi gikk oss en tur på ladestien i solnedgangen. deretter dro vi til city lade hvor jeg kjøpte mye snop til kvelds, og bevitnet for første gang i mitt liv at noen ble tatt for nasking foran øynene mine. det ble ganske intenst, kan du si. litt krydder i hverdagen, med andre ord!

(jeg fant ut at nesten alle bildene jeg har av siri er tatt i den gyldne timen, så slenger med dette fra i fjor også, jeg. se så fin søstra mi er, 'a!)

(jeg fant ut at nesten alle bildene jeg har av siri er tatt i den gyldne timen, så slenger med dette fra i fjor også, jeg. se så fin søstra mi er, 'a!)

har du en dårlig dag og har lyst på følelsen av sommer og sol (=instantly good mood), så har jeg et tips til en spotifyliste som alltid piffer opp humøret mitt, i alle fall. den heter sunset vibes og kan høres her.