min kjære

min kjære

den siste tiden (hele året, egentlig) har vært preget av at både jeg og kjæresten har hatt det litt shitty. altså, vi har hatt det veldig bra, men noen ganger føles verden litt urettferdig, også her i et av verdens beste land. uten at jeg skal snakke for han, har i alle fall jeg kjent på følelsen av at jeg har gjort alt mulig for at ting skulle snu til det positive, og så har det negative bare fortsatt, måned etter måned. vi har vel begge til tider følt at vi har jobbet og jobbet og jobbet uten å få noe igjen for det - ikke bare økonomisk, men også anerkjennelse for at vi jobber (beklager språkbruket) ræva av oss.

men så har ting heldigvis endret seg litt den siste uka (bank i bordet!). mange uventede og fine ting har skjedd, og for første gang på lenge tror jeg på at det ligger noe i å ha god karma. akkurat hva som har skjedd skal jeg nok holde litt tett til brystet inntil videre, 

jeg er så inderlig glad på asbjørns vegne for at ting har ordnet seg for hans del, også - faktisk setter jeg nesten mer pris på det!

så da er det bare å krysse fingrene for at alt går som det skal i alle fall en liten stund til.

Comment