skitur vindøldalen svarthvitt

i går våknet jeg godt uthvilt klokken 11.45. på mobilen hadde jeg fått en melding fra mamma: "vi drar til vindøldalen ca. klokken 12. skal du være med?" jeg hadde veldig lyst ut på litt etterlengtet friluftsliv etter å ha vært stuck på jobb og skolen resten av uka. det var bare det at til tross for at vi faktisk bor sammen, så hadde jeg ikke sett noe spesielt til kjæresten. da jeg fant ut at han heller planla å tilbringe denne fine søndagen som de fleste andre slappe søndager, hoppet jeg raskt ut av senga, gravde frem noen turklær og løp ut døra med en brødskive i hånden og solbrillene på snei i kjent kristin-stil.

det var ikke en sky å skimte på himmelen hele dagen (noe som forresten byr på en del fotografiske utfordringer) og det var så godt og varmt at det var nesten ikke til å tro. vi gikk et et stykke innover dalen og litt oppover lia, hvor vi nærmest slo leir. der mimret vi blant annet tilbake til vår fortid som high school musical-fanatikere mens lillesøster ploget så hun gikk i spagaten (bokstavlig talt) nedover lia igjen.


on another note: jeg filmet en del i påska, og har nesten redigert ferdig en hel film. jeg prøver å forbedre meg og lære noe nytt hver gang, men jeg er rett og slett ikke fornøyd nok med utkastet slik det er nå (med andre ord har jeg gitt opp litt). jeg er så streng med meg selv at jeg er usikker på om jeg kommer til å poste den, og helt ærlig tror jeg ikke det med mindre det er etterspurt eller noe. jeg vil ikke legge ut noe som jeg ikke er relativt fornøyd med. håper det høres fornuftig ut, og at dere ikke skyter meg om jeg plutselig finner på å publisere den etter at snøen har smeltet

Comment