// bilde: iphone (derav kvaliteten

jeg er en av dem som ikke får sove om natten fordi jeg har altfor mange tanker som svirrer rundt. det går i alt fra "kommer jeg noengang til å begynne å drikke kaffe?" til "tro om noen har lært seg å bevege hjertet bevisst?" og "hvordan hadde livet mitt sett ut dersom jeg aldri kjente den personen?" og så videre i det uendelige. slikt kan man bli stresset av!

derfor gikk jeg nylig til innkjøp av tre nye notatbøker. jeg er helt avhengig av disse, så det ble helt krise da jeg presterte å rote bort almanakken min! etter et tips fra lillesøster dro jeg til tanum. i mine øyne var butikken litt bortgjemt selv om den befinner seg i en av trondheims mest travle gater. uansett, der inne fant jeg tre kjempefine bøker jeg kan bruke til å lette på tankene.

den første jeg valgte var den fine boka i midten. den er i hvitt og gull, og er nok favoritten blant dem alle! jeg liker at gullet er litt metallisk, og at sidene er dekket med gullkant. på framsiden står det "next great ideas start here" - og det er akkurat det jeg skal skrible ned i den. stadig dukker det opp både praktiske og kreative ideer jeg nå kan skrive ned når det enn måtte passe meg. blant annet har jeg en side med ideer til blogginnlegg, så kanskje jeg blir flinkere til å oppdatere her inne også, nå som lesertallet stiger og folk faktisk har oppdaget dette som jeg til nylig trodde var min lille hemmelighet.

den neste er den lille, linjerte boken med, selvfølgelig, gullfargede polkadotter på. denne er så enkel å bare legge i veska, hvor jeg planlegger å skrive ned alt som måtte falle meg inn. i skrivende stund ligger den hjemme på nattbordet, fordi kjæresten er veldig snakkesalig i søvne. gleder meg til å fylle denne med alt mulig forskjellig!

den tredje og siste boken er også den største, så den blir nok værende hjemme. den heter "carpe diem journal", og er i litt bedre kvalitet enn de andre bøkene. denne boken har flere forskjellige design på selve sidene, som forteller hva du kan skrive. poenget med denne er nok så enkelt (eller er det egentlig det?) som det å få ting gjort. for eksempel står det ting som "today i am going to...". plutselig dukker det opp en side der det står at nå har man vært så flink at man kan fortjener å kjøpe seg en is, for eksempel. en motiverende bok med fint design, med andre ord!

disse fine bøkene kommer til å tilbringe mye tid også som dekorasjoner på skrivepulten/sminkehjørnet/kontoret mitt hjemme i surnadal. jeg holder sakte men sikkert på å dekorere det området sånn at det inspirerer enda mer. og hvem vet, kanskje det etter hvert kommer et innlegg om mitt lille favoritthjørne etter hvert?

Comment