Flytur morgengry.JPG

Jeg var selv litt sjokket da jeg kjente på følelsen av lettelse i dét 2015 var omme. Dette innlegget begynte egentlig som et tilbakeblikk på fjoråret, men etter å ha latt det ligge blant de andre femti utkastene mine bestemte jeg meg for å heller se fremover - å la det forglemmelige gå i glemmeboken, og alt det andre fine som skjedde i 2015 bli godt bevarte minner - de vil jo fremdeles være fine minner selv om jeg ikke velger å skrive så mye om det.

Så, velkommen, 2016.

I løpet av det neste året håper jeg å ha hentet inn alt det tapte som 2015 tok med seg. Jeg håper at jeg har motet til å jage flere drømmer, lære mer og heller vokse fra positive erfaringer enn fra negative. Jeg drømmer om å reise mer, å se mer. Men mest av alt ønsker jeg å oppleve mer - leve i øyeblikkene og sørge for at det er utallige øyeblikk verdt å se tilbake på. Jeg håper jeg sakte men sikkert nærmer meg tilstanden morgenfugl (særlig) og at jeg får være enda mer kreativ, spesielt med film. Jeg tror jeg vil ta opp igjen skrivingen, også, for det gjør meg glad. Jeg skal være flinkere i jobben min og med utdanningen min. Jeg håper jeg lærer at noen sjanser er sjeldne og at jeg lærer å gripe flere av dem. 

ps. jobber med en recapvideo fra jula/året som gikk, stay tuned osv

Comment