i år som alle andre år dro vi på en liten skiweend i åre. mamma, pappa og lillesøster nr én dro en dag i forveien, men så fort lillesøster nr to sa seg ferdig med mattetimen kjørte vi avsted på vakre nordiske vinterveier mot vårt kjære naboland. vi ankom på ettermiddagen, etter at de andre hadde rukket å gjøre seg ferdig i bakken. været og føret denne dagen var strålende, men det ble dessverre litt for lite utbytte av å eventuelt dra i bakken for oss andre, så vi konkluderte med at det å handle inn masse snop og snacks og tilbringe kvelden på å konsumere det var en bedre idé. kvelden resulterte (etter et aldri så lite restaurantbesøk) i mange timers kortspilling og tull og fjas - sistnevnte var vel noe hele turen var preget av, egentlig. 

endelig kom lørdagen og hele dagen skulle vies til skikjøring. vi hadde det veldig trivelig og utforsket nok en gang hva åre hadde å by på - i sludd og regn, vel å merke. vi spiste oss gode og mette og holdt varmen inne i de mange fjellrestaurantene. etter nærmere syv timer med ski på beina var det på med finstasen, etterfulgt av wallmans show for en bedre middag og enda bedre underholdning. la oss bare si at vi fikk hysterisk morsomme minner vi aldri vil glemme.

søndag var det viktig for tre av oss å nyte den siste tiden vår i alpinanlegget, før vi måtte dra hvert til vårt igjen. nå sitter jeg her i trondheim, klokken to på natta, og er så trøtt at jeg nesten ikke vet opp fra ned lenger - men filmen og blogginnlegget må jeg bare fullføre før kreativiteten forsvinner. 

beklager dårlig ordvalg og bildevalg og alt det der. men som sagt, jeg er veldig trøtt. skal fikse det senere en gang, lover

Comment