det er så herlig å kunne si det - januar har vært en veldig fin måned for min del! jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke husker hvor lenge det har vært siden jeg har følt så mye inspirasjon og motivasjon - i alle fall ikke på vinters tid. hvor rart det enn høres ut, så føler jeg at jeg har vokst mye denne måneden. jeg føler jeg har innsett ting og slått meg til ro med det som tidligere har holdt meg nede.

jeg sier alltid at jeg ikke har noe nyttårsforsett, men da tror jeg at jeg (som mange andre) tenker på veldig konkrete ting som det å ta i bruk alle vidundertriksene til allers og se og hør i et desperat forsøk på å trylle vekk det lille ekstra under haken og rundt magen. nei, vet dere hva, jeg tror nok jeg har et nyttårsforsett likevel. å være lykkelig. det høres ut som en klisjé, men tro meg - det er ikke alltid så lett som det høres ut. jeg tror nemlig jeg i senere tid har kjent litt mer på det å være takknemlig for det man har. selvfølgelig har jeg alltid vært takknemlig, men det er de siste ukene jeg virkelig har kjent på følelsen - og dét gjør meg lykkelig. 

den første uken på universitetet har vært kjempefin. verdens beste venninne kom uventet hjem på besøk, masse fin snø meldte endelig sin ankomst (selv om den er på vei bort igjen allerede, var hyggelig så lenge det varte), og mange glimt fra den etterlengtede solen viste seg. jeg knyttet enda tettere bånd med de viktigste personene i livet mitt, jeg har utviklet meg på den kreative fronten. og kanskje det viktigste av alt: jeg føler at jeg sakte men sikkert finner tilbake den kristin som jeg ikke har følt noe til på en stund. 

og, forresten! Jeg var så lei av rotet på instagramprofilen min at jeg laget meg en separat bruker til fotografi. Sjekk ut, og gjerne følg, @kristinsolemfoto :-)

Comment