det er kun tre dager, én time og tre minutter igjen av sommeren. hvor har den blitt av? sommeren som totalt sett egentlig ikke var til å skryte av. likevel har det skjedd en del fine ting. selv om vi snart har nådd en ny årstid, kommer jeg til å dele mange av de fine minnene som fortjener å bli husket, altså. det er bare det at ting tar, som kjent, litt tid.

den fineste sommerdagen av dem alle var uten tvil den første august. en dag vi alle hadde sett så enormt mye frem til, og som ble en enda nydeligere stund enn man kunne ha håpet på. nina marie og rune kunne endelig si ja. <3

en spent brud gjør seg klar for den store dagen.

... og en (minst) like spent brudgom

som far, så sønn.

<3

tusen takk for en fantastisk dag fylt med flotte folk og uforglemmelige minner. ps: høgast tale gla ti dåkk!

Comment