du varme, kalde oktober

åsbøsnytå

det føles som om august nylig forlot oss, og nå er vi allerede halvveis inn mot vinteren. hver dag jeg står opp er det litt mørkere ute. det er jo litt koselig også da, å sitte inne under et mykt pledd med fjorten levende telys rundt seg, varm sjokolade og bare høre på skikkelig fine høstsanger. men helt ærlig, så er det ikke bare været som er mitt eneste kjennetegn til at vinteren straks melder sin ankomst - jeg kjenner det en del på humøret, også. og da mener jeg ikke "åh jeg er så lei meg for at sola ikke skinner lenger", men en annen definisjon på mørketid er noe jeg prøver å unngå for enhver pris akkurat nå.

for å få tankene mine litt bort fra hva som kan skje, hjelper det meg ofte å fokusere på kortsiktige mål. så, her har dere mine mål for oktober (og kanskje litt av november)

+ jeg skal atter en gang bestille coldplay-billetter
+ nordlyssesongen har begynt
+ det er snart innafor å handle julegaver (ja, det er faktisk noe jeg ser frem til)
+ ubegrenset med kaffe og varm sjokolade hele dagen, hver dag i vinter
+ snart har jeg friheten til å fotografere akkurat hvor jeg vil og når jeg vil. og minst én gang i uka skal jeg gjøre det
+ jeg skal selge all unødvendig dritt som tar opp unødvendig plass i leiligheta
+ det er snart halloween, og jeg har en unnskyldning til å bruke enda mer tid på sminke. pluss at asbjørn har holdt ut med meg i tre år, da
+ jeg skal begynne å lage flere filmer, om alt som gjør meg glad. fordi det gjør meg glad

(jeg slet litt med å ikke skrive ned målsettinger jeg har når det gjelder jobben, men jeg prøver så hardt jeg kan å ikke tenke jobb når jeg faktisk har fri. derfor bestemte jeg meg for at denne listen kun skulle inneholde litt mer personlige ting)

åsbøsnytå