det lille ekstra

fotograf kristin solem bryllup gaveboks

alt ligger i detaljene.

en av de mange tingene jeg liker med å fotografere bryllup, er å bli kjent med så mange fine mennesker som finnes der ute. ikke bare setter det noen høydepunkt i hverdagen for min del, men jeg vil virkelig at de som velger å stole på meg skal føle seg trygge på at jeg legger sjela mi i å bevare minnene fra dagen deres. fra start til slutt er hovedmålet mitt å bli godt kjent med brudeparet og deres historie, slik at jeg kan formidle dagen og kjærligheten på best mulig måte.

etter å ha snakket en del med dem på forhånd, vært der gjennom hele den store dagen deres, og brukt time etter time fremfor imacen for å gi dem de beste resultatene jeg kan - det aller viktigste er å bruke tiden for det den er verdt. en (u)vane jeg prøver å skjerpe meg på, er at jeg kanskje ikke alltid bør føle at jeg må redigere om alle bildene fra et bryllup minst to ganger (eller, på det meste: 8 eller 9). likevel er det at brudeparene skal føle seg trygge på at jeg virkelig legger sjela min i å fremkalle evigvarende øyeblikk og det å bygge gode relasjoner med dem, det aller viktigste for min del.

helt siden mitt aller første betalte bryllup i 2016 har jeg alltid følt viktigheten av å gjøre det hele til en opplevelse. ikke bare dagen i seg selv, men også tiden før og etter. jeg har tidligere satt sammen en liten gaveboks selv med det jeg kunne finne, men nå som jeg virkelig har fått en fot innen bryllupsfotografering har jeg fått muligheten til å legge til det lille ekstra. 

alle som booker heldagsfotografering hos meg får nå bildene levert personlig (med forbehold) i denne lille, enkle gaveboksen. for meg er dette min måte å si tusen takk - jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er for hver og en av dere. og så har både boksen og usb'en logoen min på da, så dere ikke glemmer meg ;-)

PS: jeg nærmer meg allerede (!) fullbooket for neste sommer, så om du skal gifte deg og er på utkikk etter bryllupsfotograf - det kan lønne seg å ta kontakt ganske så snart! :)