en tur til: leikvin

jeg har flere lidenskaper i livet, og tre av dem er foto, film og friluft. Det er lite som gir meg så mye ro i sjelen som dette - så hvorfor ikke kombinere alle tre?

for et års tid siden begynte jeg å planlegge et prosjekt der jeg får muligheten til å gjøre nettopp det. i sommer har jeg mange spennende ting på gang, og én av dem er dette prosjektet. jeg vil dele min glede med andre, og forhåpentligvis inspirere til å benytte oss av den fine naturen vi er så heldige å være omringet av her på Nordmøre.

jeg begynner ganske enkelt med denne lille, koselige turen til leikvin kulturminnepark i Sunndal kommune. En flott tur om du bare vil trekke litt frisk luft og samle tankene. følg meg gjerne dersom du kan tenke deg litt ekstra turinspirasjon fremover - jeg gleder meg til å dele fine naturopplevelser med dere!

TURBESKRIVELSE

turen starter ved sunndal bygdemuseum på leikvin. gå langs gjerdet til elverhøy-eiendommen mot phillipshagen. deretter gjennom hagen, ned mot elva - og så inn i det store gravfeltet. deretter kommer du ut på gang- og sykkelveien ved løykja skule. følg denne veien forbi torske-gårdene til du kommer på toppen av fossdalene, ta til høyre og følg bilveien over torske bru - og ta så til høyre i grøavegen. gå hele veien ned til brua ved riksveien, gå over brua, oppover bakken - og så inn på parkeringsplassen ved bygdamuseet. alternativet i starten av turen er å droppe phillipshagen og gravfeltet, og heller gå gang- og sykkelvegen til skolen. da er turen godt egnet for alle.

turbeskrivelsen er hentet fra stikkut.no, og her kan du også lese mer om turen.

GOD TUR!