en tur til: solemssetra

som en del av prosjektet jeg startet forrige uke, har jeg et ønske og en plan om å forhåpentligvis kunne lage denne typen videoer så ofte jeg bare kan - og målet mitt er å dele turinspirasjon med dere ukentlig i sommer.

denne gangen fikk jeg med meg lillesøster, så derfor var det passende at søstrene solem tok turen til solemssetra. dette er en av årets Stikk UT!-turer i surnadal kommune. Det finnes to forskjellige ruter opp, men man kan gjerne ta det som en rundtur. 

TURBESKRIVELSE

"dette turmålet er ei lita naturperle som ligg på ein lun rabb i lia over hamnesfjorden. setra ligg ikkje høgare enn litt i overkant av 300 meter over havet, men har likevel ein utsikt som gjer ei bratt li vel verdt å gå. dette er ein tur som passar som kvardagstrimtur, men også som søndagstur med dei minste."

les mer om turen på stikkut.no

HVOR SKAL FERDEN GÅ?

hjelp meg å bestemme hvor jeg skal ta ferden neste gang! ønsker du å se en film fra favorittfjellet ditt, eller lurer du rett og slett på hvordan utsikten er før du bestemmer deg for å ta turen selv? gi meg et lite vink, så kanskje jeg tar turen til akkurat ditt forslag neste gang!