martine kent robert fotograf nordmøre aukra

husker dere konkurransen jeg hadde på facebook-siden min i høst? vel, den lød som følger:

"Det er ikke til å legge skjul på at kreativiteten ofte skinner i takt med sola - og nettopp derfor har jeg veldig lyst til å utnytte høsten for det den er verdt. Ut ifra det fikk jeg en idé som forhåpentligvis kan glede andre like mye som den gleder meg selv:

Dersom du ønsker en liten (gratis, selvfølgelig) utesession med noen du er glad i - et familiemedlem, en venn eller kjæreste - kommenter gjerne under hvem du ønsker bilder med, og hvorfor."

fotograf kjæreste bryllup forlovelse par møre og romsdal

jeg fikk inn mange bidrag både som kommentarer, men siden jeg opplyste at jeg også vurderte de som sendte private meldinger, fikk jeg også en god del der. en av disse var fra martine som ønsket en fotografering med sin kjære kent robert. jeg var virkelig opptatt av å gi dette til noen som virkelig fortjente litt ekstra lys i hverdagen, og selv om det kom inn veldig mange fine bidrag (tusen takk til alle som deltok!), må jeg med hånden på hjertet si at disse to fortjente det aller mest sett fra mine øyne.

martine og kent robert hadde dessverre måttet gå igjennom det marerittet alle foreldre frykter - å miste sine egne barn. for martine og kent robert kunne sorgen ganges med tre, da tre av deres små barn forlot verden i løpet av ti knappe måneder. da jeg leste meldingen fra martine visste jeg med én gang at dette var ment for dem, så jeg var veldig glad da de ikke nølte med å kjøre fra aukra til surnadal for noen bilder. 

fotograf surnadal bryllup

dette prosjektet har gitt meg så mye, så dere skal ikke se bort ifra at jeg gjør noe lignende i fremtiden. og sist men ikke minst, tusen takk til martine og kent robert. <3

Comment