skrevet 8. juni 2016 (men å publisere det gikk i glemmeboken).


endelig er det juni. endelig er det sommer.

en uke har gått siden jeg leverte semesterets siste eksamensoppgave, og jeg har nå så smått begynt på jobb igjen. siden alle ønsker ferie på juli, blir det ikke så mye mer enn småvakter på meg før den tid. men skal jeg være helt ærlig, må jeg si at det egentlig er helt greit, likevel. i dag blir derimot en lang dag på jobben, før vi i morgen vender snuten mot oslo! jeg har faktisk ikke vært i hovedstaden siden 2010, så nå er det jaggu på tide, for å si det sånn. der skal vi møte venner, drikke øl, dra på konsert med selveste muse - og jeg har tenkt å filme en hel del!

i går kveld skriblet jeg ned en liten rough draft til en upcoming vlog fra turen med sketsjer og notater i en av mine fine lille notatbøker. selv om det ikke er et must dersom man planlegger å lage en liten og halvveis gjennomført vlog, hjelper det likevel mye både under filmingen og etterarbeidet. på den andre siden er slike filmer litt vanskelige å planlegge, for man vet jo ikke helt hva som skjer og hva vi skal finne på. men jeg liker å ha en plan for å få startet den kreative tankeprosessen og hvilken 'feeling' vlogen skal ha, så da er det greit å ha vurdert det litt på forhånd. 

forresten så blir jeg litt overveldet over responsen på bloggen og (spesielt) youtube om dagene! er det noe som virkelig gir meg noe her i livet så er det å utnytte kreativiteten min. selv om jeg ikke akkurat er en kjempestor selvpromoperson (hehe) så øker antall avspillinger, seerminutter og abonnenter stadig, noe som er veldig inspirerende og motiverende. gleder meg til å dele øyeblikk fra osloturen med dere.

Comment