jeg har bortprioritert bloggen en veldig god stund nå (noe jeg faktisk har slitt veldig med å få til), men nå var det på tide med et aldri så lite livstegn!

den siste tiden har vært preget av eksamener og bacheloroppgave. forrige onsdag leverte jeg bacheloroppgaven, og som den perfeksjonisten jeg er, tror jeg faktisk at jeg kommer til å skrive en ny før studiet er over (med andre ord ble jeg ikke så veldig fornøyd, men det er i alle fall godt å få levert den). på den andre siden hadde jeg to eksamener denne uka også, og begge gikk heldigvis gikk mye bedre enn jeg trodde. hadde tidenes eksamensnerver på mandag, så lykkerusen var stor da jeg leverte fem minutter før tiden var ute! ellers tar jeg sommerferie etter fullført eksamen på onsdag, gleder meg som en liten unge på julaften.

ellers har helga vært knakende bra. på fredag kom verdens fineste kjæreste (som forresten hadde bursdag i dag/søndag - 25 år, dere! skikkelig voksen nå, sånn helt på ekte. nesten i alle fall) på etterlengtet besøk til trondheim! heldige meg fikk besøk helt til bursdagsbarnet måtte dra hjem sent i kveld. <3 helga kan oppsummeres slik: shopping, en kinosal helt for oss selv, utflukter (= turist i egen by osv), pilsing i parken med påfølgende grilling, flere fine venner, to fine storesøstre, kvelds- og midnattsturer, og et upåklagelig vær.

uka oppsumert i (iphone)bilder:

Comment