det er med glede jeg nå kan meddele at jeg endelig har påskeferie - og det i hele to uker! og jeg som synes at jula nettopp har passert. jeg var ikke akkurat motivert til skolegang denne uken, og ekstra surt var det da jeg tok bussen i en halvtime før jeg fant ut at forelesninga var avlyst, så jeg kunne egentlig ha tatt påskeferie på mandag. men nå kan jeg likevel glede meg over en lang ferie hjemme.

ferien skal brukes til å slappe av, og forhåpentligvis tilbringe mye tid på hytta. jeg tenker å ta med meg bøker så jeg har mulighet til å jobbe med bacheloroppgaven og den siste (ganske omfattende) semesteroppgaven i ro og fred. og så skal jeg ha litt kvalitetstid med kameraet da, selvsagt!

en av tingene jeg kanskje ser mest frem til er å så smått begynne å planlegge en film sammen med to gode kompiser jeg ikke har sett på en stund. en av dem jobber også mot en høyere utdanning innen film for øyeblikket, så jeg regner med jeg får lært en del nytt i løpet av prosjektet! stay tuned, folkens

GOD PÅSKEFERIE ALLE FINE

Comment