den tjueandre januar pakket jeg sekken og dro med en brøkdel av familien på en aldri så liten skiweekend til åre. i tjue minus tok vi skiheisen opp til vi befant oss flere hundre meter over havet og over skyene og lo av hverandres frosne hår som så ut som et eneste stort spindelvev og med briller som var alt for små og klærne som var altfor blå. 

og så var det så altfor kaldt til at jeg fikk tatt bilder med kameraet ute i de fine, vinterpyntede gatene med nyfalt snø uten å fryse fingrene av meg. så det ble bare bilder inne i restauranten. eller, jeg har en del iphonebilder, men de fortjener ikke alle å se dagens lys på denne bloggen (fordi det er sannsynligvis ikke noe som interesserer hvem det enn nå er som på mystisk vis har funnet veien hit likevel)

og så resulterte lørdagskvelden i tomorrowlandbilletter, da. woop

Comment