når man blir stressa av kommende eksamener, av å jobbe for mye og for lite, sliter med en hardbarka forkjølelse, surrete hode, altfor mange ting på ønskelisten, altfor mange julepresanger som skal kjøpes, altfor lite penger OG that time of the month (hehe tmi), så er det greit å kunne tenke på at jeg om to uker befinner meg i fineste london!

london er en by jeg har lengtet tilbake til siden sist jeg besøkte byen i 2009. tenk, det er hele 6 år siden, det. jeg hadde ikke begynt i tiende klasse engang. og ja, det er veldig skummelt å tenke på hvor gammel jeg virkelig har blitt og hvor ufattelig mye som har skjedd siden den gang. i 2009 besøkte jeg byen sammen med mine beste venner i forbindelse med en språkreise til bournemouth. nå lir det mot juletider og jeg skal dit med to av mine supersøstre. det skal bli så innmari koselig, og jeg gleder meg til å få etterlengtet og uavbrutt kvalitetstid med to av de jeg setter alleraller mest pris på i hele vide verden

vlogs mindre.png

jeg vil også nevne det at jeg har tenkt å begynne å fange noen av øyeblikkene ved hjelp av kameraet - ikke kun i bilder, men også i videoformat. som kjent er det å ta bilder en lidenskap for min del, og det å virkelig fange og fryse fine øyeblikk er noe som gir meg stor glede, men jeg føler også at jeg vil bevare minnene enda bedre dersom jeg får gjenoppleve dem i form av videoer. dermed håper jeg å få filmet nok til å faktisk lage en fin, liten film fra turen vår til london.

grunnen til at jeg velger å fortelle om det på forhånd er for å gi meg selv et lite press til å faktisk gjennomføre det, for jeg er veldig flink til å utsette ting (sjokkert?). for eksempel har jeg egentlig kommet et godt stykke på vei med en liten film fra turen vår til tomorrowland, og ble vel egentlig så å si ferdig med den i sommer. den kommer etter planen i januar. jeg har også flere planer, men de kommer jeg til å dele etter hvert som de blir realiserte :-) 

ps, dersom noen der ute har tips eller forslag til hvilke butikker vi må innom og hva vi bør oppleve, så gi gjerne lyd fra dere

Comment