i kontrast til forrige innlegg, vil dette bli et mer positivt og klissete innlegg om hverdagslykke (som ingen egentlig liker, men alle leser likevel)

IMG_9238.png

+ å våkne tidlig en høstmorgen av at kjæresten drar på jobb, og med dét innse at du kan sove så lenge du bare orker. høststormen herjer ute og regnet pisker på vinduet. óg du har nå hele senga for deg selv. win
+ tykke, altfor store, varme, kløende men samtidig myke, koselige strikkegensere. kanskje den nye du kjøpte men som du egentlig ikke hadde behov for... meeen som du er blitt veldig fan av likevel. 
+ å fullføre alle semesteroppgavene bare så du kan få sjelefred i alle fall i én uke
+ romantiske komedier og kakao og levende lys i alle kriker og kroker og hele sofakroken for deg selv. og et stort og mykt teppe
+ fyr i vedovnen hjemme eller i peisen på hytta
+ å ta seg råd til å fråtse i too faced-sminke i høstens farger. (og en liten heads up til dere som ikke er sminkefrelste der ute og ikke aaaner hva dere går glipp av, SMINKEN LUKTER SOM VERDENS BESTE SJOKOLADE)
+ av en eller annen grunn føler jeg harry potter passer mye bedre inn i min "emotional state" om høsten/tidlig vinter enn alle andre årstider. det betyr atter et forsøk på å fullføre harry potter-maraton en sen høstkveld, og falle i søvn midt i "ildbegeret"
+ å tilbringe en koselig helg sammen med favorittpersonen i hele vide verden, og koste på seg å virkelig kose seg sammen, selv om man egentlig er blakk som ei kirkerotte. spise middag ute, dra på kino, gå tur og kjøpe nye klær til hverandre bare fordi minnene er verdt mer enn prislappen
+ oppdage verdien av å snakke ut. og at man har noen som virkelig lytter
+ å fantasere om å sette alle fotodrømmene i live
+ å være i stand til å legge av penger til neste sommers høydepunkt allerede. (hint: tomorrowland)

Comment