sannheten om mitt utvekslingsår

jesus, enn at det snart er fem år (!!) siden jeg flyttet til usa. nå føler jeg meg gammel, nå! tenker jeg på tiden som har gått siden den gang, så må jeg bare innse at ufattelig mye har skjedd i mellomtiden. det er jo strengt tatt ikke så unaturlig i og med at det kan skje ufattelig mye på fem år. men samtidig føles det som om det hele var for kun et par måneder siden. jeg tror det er fordi at minnene er så sterke, og jeg opplevde så innmari mye fint som jeg aldri ville ha vært foruten.

når det er sagt opplevde jeg også min dose bullshit.

i og med at jeg fremdeles, etter så fryktelig lang tid, mottar spørsmål angående utvekslingsåret mitt, har jeg rett og slett laget denne videoen for å understreke en del ting. dette er ikke for å providere dere med skrekkhistorier, men er rett og slett ment for at jeg heller kan henvise hit i steden for å gjenfortelle historiene hundre ganger. så, denne er til dere, nysgjerrigperer (heter det egentlig det i flertall?), fremtidige utvekslingsstudenter, venner og bekjente som ikke egentlig forstår helt hva som skjedde der borte. 

dette er sannheten om utvekslingsåret mitt. (og til dere som egentlig ikke har kjent meg siden vgs kommer det kanskje som et sjokk at jeg faktisk ikke bryr meg så veldig mye om sjenerte meg blottlegger meg i form av video på nettet, haha.)