Etter nøye vurdering har jeg besluttet å opprette en ny blogg. Grunnene var mange - designet var så å si helt ødelagt etter flere år med prøving og feiling av html og css (ganske rotete og uoversiktlig med andre ord), jeg opplevde at blogg.no ikke var tilstrekkelig på flere måter, og ikke minst url-adressen fra fjortistiden. 

Det som sa meg imot var det at alle innleggene mine fra utvekslingsåret i USA fremdeles vil ligge der - og det vil jeg så gjerne at de skal få lov til. Selvsagt for min egen del, men også for de som snart skal dra ut i den store verden på egenhånd for første gang i en alder av 16-17 år, og som finner nytte av alle de erfaringene jeg ble rik på - både de veldig gode, og de ikke fullt så gode.

Denne bloggen kommer til å oppdateres med bilder, historier og tanker og hva enn jeg måtte finne inspirerende. Designet skal fikses på, bear with me.

Vil dere likevel ta en titt på arkivet i min gamle blogg, trykk her.

Comment