Nå har klokka snart passert midnatt, og jeg skal til å fortsette på eksamenslesingen (drama og lyrikk i mitt <3). Av en eller annen merkelig grunn blomstrer kreativiteten og jeg har bedre konsentrasjonsevne klokka to på natta (gjerne på hverdager). I morgen skal jeg igjen slumre alarmen i to-tre timer før jeg omsider ramler ut av senga, og forhåpentligvis leser litt. Så skal ta på meg den varmeste jakken og rusle i de snøbelagte gatene samtidig som jeg ikke greier å løfte blikket, fordi snøflakene nærmest lander på øyenvippene mine og jeg er tilnærmet lik blind, og alt jeg kan se er små lysglimt fra all julepynten som pryder bartebyen denne tiden av året. så skal jeg gå rett inn i hvilken som helst fotobutikk annet enn japanphoto, og unne meg selv et nytt objektiv for å feire at i morgen er siste dagen med panisk pugging før eksamen - for i år. hipp hurra!

dagens ps; i dag fikk jeg besøk av mamma og pappa (og siri da, som teknisk sett egentlig bor her) og det var veldig stas. fylte dagen med vindusshopping, påspandering av utsøkt mat, drikke og dessert på frati, og ikke minst en veldig koselig julekonsert med kurt nilsen. #julestemning osv
ps nr. 2: 
la oss ignorere at overskriften min inkluderer "december" og at dette bildet er tatt på august, plz

Comment