TJENESTER OG PRISER

Sist oppdatert: 4. august 2019.

mamma og meg01.jpg

mamma + meg

"Da mødre ble til
var tanken ganske klar,
for mødre har noe i seg
som ingen andre har"

Jeg blir like varm om hjertet hver gang jeg jobber med bilder som dette, for det er nemlig noe helt spesielt med disse øyeblikkene. Vi setter av ekstra god tid, gjerne 1-2 timer, for å bli litt kjent slik at vi får en mer avslappende atmosfære rundt fotograferingen. Jeg legger vekt på at vi virkelig skal kose oss og få til fine og naturlige øyeblikk, før barna på et blunk ikke er så små lenger. Mitt hovedfokus er å forevige kjærligheten mellom dere sånn som den er akkurat nå, så blir disse minnene noe dere kan se tilbake på for evig og alltid.

1.490,-

Fotograf Kristin Solem_Settem (124 of 824)-2.jpg

FAMILIE
(3-6 pers)

I hovedsak gruppefotografering, der vi har det gøy sammen og prøver å fange den naturlige dynamikken mellom dere. Vi setter av ca. 1 time.

1.490,-

35159171_755084831282374_5497426287678980096_o.jpg

NYFØDT
(1-20 dager)

Ta kontakt i god tid før termin, så setter jeg av tid rundt termindatoen for deg, slik at vi får fanget det unike et nyfødt barn bærer med seg. Vi tar bilder innendørs med tilgang på mye naturlig lys (store vinduer er et must). Vi setter av ca. 1-2 timer.

1.890,-

IMG_0875-Gjenopprettet.png

BARN (1-14 år)

Har du et barn i en alder av 0-14 år? Før du vet ordet av det er vedkommende konfirmant, ferdig på skolen og på vei ut av det trygge, lune redet. Hverdagen passerer så fort forbi, men selv når det står på som verst er det av og til viktig å stoppe opp og sette pris på det som er akkurat nå. Skap minner som varer, og forevig barnet ditt slik han eller hun er akkurat nå.

1.490,-

 
kjæreste.jpg

KJÆRESTEFOTO

Med fokus på naturlige og ekte øyeblikk vil jeg vise dere hvor fine dere er sammen! Vi kan gjerne dra til et sted som er av betydning for dere, til et sted med spektakulær utsikt, sentrumsgatene eller rett og slett bakgården deres. Perfekt uansett om dere er 16 eller 90 år! Vi setter av ca. 1 time.

1.090,-

elopement_norway_innerdalen
elopement_norway_innerdalen
 

Andre hendelser

Frieri, overraskelser, bursdagsfeiringer, fester, events etc. Ta kontakt for pris.


Alle de nevnte pakkene inkluderer bilder i webstørrelser med mindre annet er spesifisert. Klikk her for å se priser på kjøp av høyoppløselige filer, og hva det egentlig er for noe. Alle priser er inkludert 25 % mva. 

Reise
Jeg reiser hvor du vil, men et reisetillegg som avklares på forhånd vil kunne forekomme dersom reiseveien er lengre enn 10 km utenfor Surnadal. Ved lengre distanser og/eller behov for parkering/ferge/fly/hotell etc. vil disse reisekostnadene tilkomme.

Print
Dere kan ordne med fremkalling, forstørring og takkekort selv, men jeg hjelper dere gjerne med dette om ønskelig, og samarbeider med et profesjonelt trykkeri med flinke folk. Prislisten er under arbeid, så imidlertid kan du ta kontakt for pris: info@kristinsolem.com

Dine rettigheter
Bildene er til personlig, ikke-kommersiell bruk. Dere kan fritt dele bildene med venner og familie. Ved forespørsler om kommersiell bruk, ta kontakt på e-post: info@kristinsolem.com

Markedsføring
Fotograf forbeholder seg retten til å bruke bildene i egen markedsføring, konkurranser og lignende med mindre annet er avtalt.