BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Skal du gifte deg i 2019? Jeg har base i Surnadal på Nordmøre, men fotograferer gjerne bryllup rundt om kring i landet - og verden. Her ser du mine priser på bryllupsfotografering.


Siden dere først er inne på denne siden, er sjansen stor for at dere skal gifte dere. I så fall: gratulerer så mye med forlovelsen! At dere leser dette betyr jo at dere er interessert, litt nysgjerrig eller (forhåpentligvis) begge deler når det gjelder hva jeg kan tilby av bryllupsfotografering. Dersom dere er på utkikk etter bryllupsfotograf har jeg forskjellige priser fordelt på 3 pakker, og jeg håper dere finner noe som passer deres behov. Under finner dere litt mer informasjon om meg, min fotografiske stil med mer - men kort oppsummert har jeg en naturlig, dokumentarisk og avslappet tilnærming til fotografering i bryllup (og ellers). Tusen takk for at dere titter innom - og hvis dere ønsker å booke meg: jeg gleder meg til å bli kjent med dere!

 
 
Fotograf Kristin Solem_Bryllup

GULL

Jeg følger dere fra morgenen av - fra forberedelser til fest. Innimellom alle gratulasjonene og før dansingen tar til, finner vi en mulighet til å dra litt unna det hele for å fotografere de litt mer formelle parbildene. Vi setter av god tid til å få fine bilder, dere vil få muligheten til å ta inn alle inntrykk og for første gang nyte litt tid alene som mann og kone. Dere får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning i et nydelig webgalleri dere kan dele med venner og familie.

+ Opptil 12 timer med fotografering på bryllupsdagen
+ Alle bildene er levert i høyoppløselig format, et must for print
+ Dere får tilgang til bildene både i et nydelig webgalleri + en gaveekse med USB inkludert
+ Gratis kjærestefotografering i forkant (1 time) - perfekt til invitasjoner*
+ Et planleggingsmøte (1 time) over en kopp kaffe i forkant, hvor vi blir litt kjent og kan legge en liten plan for fotograferingen
+ 1-2 timers befaring på location et par dager i forkant, til planlegging av formelle bilder

*Høyoppløselige/printklare filer ikke inkludert i kjærestefotograferingen. Se prisoversikt for høyoppløselige filer for mer informasjon. Ved lengre distanser eller behov for ferge/fly etc. vil reisekostnader tilkomme.

19.900,- inkl. mva

Fotograf Kristin Solem_L+K_666.jpg

SØLV

Dersom dere ønsker god dokumentering av bryllupsdagen, men ikke har behov for det som inngår i gullpakken, kan dere gå for denne. Pakken inkluderer mye av det samme som gullpakken når det gjelder selve bryllupsdagen, og er perfekt for deg som har en tidslinje der høydepunktene finner sted innenfor en ramme på 8 timer.

+ Opptil 8 timer med fotografering på bryllupsdagen
+ Et planleggingsmøte (1 time) over en kopp kaffe i forkant
+ 1-2 timers befaring på location et par dager i forkant
+ Få alle de beste bildene ferdig redigerte og levert i et nydelig webgalleri

Denne pakken inkluderer ikke høyoppløselige filer. Se prisoversikt for høyoppløselige filer for mer informasjon.

15.000,- inkl. mva

LISKEN_747-Edit-for-web.jpg

BRONSE

Trenger dere kun fotograf under deler av dagen? Denne pakken fanger essensen av bryllupet, og inkluderer naturlige portretter. Ønsker du fotografering av vielsen, i tillegg til de mer formelle brudebildene? Da er denne pakken for deg! Vi fanger essensen av bryllupet - de aller viktigste øyeblikkene fanges i dokumentarisk stil, mens portrettene er naturlige, avslappet og ekte. 

+ Opptil 3 timer med fotografering på bryllupsdagen
+ Et planleggingsmøte (1 time) over en kopp kaffe i forkant
+ Få alle de beste bildene ferdig redigerte og levert i et nydelig webgalleri

Denne pakken inkluderer ikke høyoppløselige filer. Se prisoversikt for høyoppløselige filer for mer informasjon.

6.000,- inkl. mva


Er budsjettet deres litt mindre, eller har dere andre ønsker? Ta kontakt, og spesifiser gjerne hva dere ser for dere, så kan jeg se på muligheten for å skreddersy en pakke for dere.


Bryllupspakkene er inkludert digitale bilder i webstørrelser uten logo med mindre annet er spesifisert. Klikk her for å se priser på kjøp av høyoppløselige filer. Alle priser er inkludert 25 % mva, og reisekostnader innenfor 20 km utenfor Surnadal. Jeg reiser gjerne, men et lite reisetillegg som vi avtaler på forhånd vil kunne forekomme.

Betaling
For sikring av dato betales 25 % av totalsummen ved booking. Beløpet vil bli trekt fra sluttfakturaen.

Reise
Foregår fotograferingen mer enn 20 km radius utenfor Surnadal, tilkommer kjøregodtgjørelse. Ved lengre distanser og/eller behov for ferge/fly/hotell etc. vil disse reisekostnadene tilkomme.

Overtid
Vi kjenner alle så godt til det - dagen som kom, og som plutselig snart var omme. Ønsker du å ha fotograf tilstede litt lenger? Si ifra, jeg stiller gjerne opp! Ved overtid på selve dagen tilkommer et tillegg på 1.500,- kr/t.

Print
Dere kan ordne med fremkalling, forstørring og takkekort selv, men jeg hjelper dere gjerne med dette om ønskelig. Se priser på print her.

Dine rettigheter
Bildene er til personlig, ikke-kommersiell bruk. Dere kan fritt dele bildene med venner og familie. Ved forespørsler om kommersiell bruk, ta kontakt på e-post: info@kristinsolem.com

Markedsføring
Fotograf forbeholder seg retten til å bruke bildene i egen markedsføring, konkurranser og lignende med mindre annet er avtalt.