lisabeth kenneth.jpeg
IMG_0261.JPG
14249738_375360185921509_6066781768952807246_o.jpg
Lene.png
lisabeth kenneth.jpeg

starten på lidenskapen


SCROLL DOWN

starten på lidenskapen


STARTEN PÅ LIDENSKAPEN

I løpet av mitt 22 år lange liv har jeg utviklet meg som fotograf i 7 av dem. Det hele startet en sommerkveld i 2009 da snart 15 år gamle Kristin plukket opp sin fars nye speilreflekskamera for aller første gang. Jeg husker fremdeles det éne bildet som for meg definerer starten på en livslang lidenskap.

Siden den gang har denne lidenskapen vokst seg til noe større. Selv om vi i skrivende stund kun er litt over halvveis i året, kan jeg med hånden på hjertet si at 2016 blir mitt år. Jeg har tatt steget og hoppet inn i en verden der jeg kan leve fullt og helt av kreativiteten min, mye takket være fotograferingen. Den har ledet meg mot fulltidsjobben min hos Amfi Kreativ AS, og gav meg motet til å ta fotografering som en deltidsjobb med voksende stillingsprosent.

Mer om meg og min forkjærlighet for fine øyeblikk og melkesjokolade kan du lese her

IMG_0261.JPG

fotografisk stil


fotografisk stil


fotograf i surnadal rindal trollheimen saga hotel
fotograf møre og romsdal

FOTOGRAFISK STIL

Jeg føler vel at min fotografiske stil gjenspeiler noe av personligheten min. Genuin, observant og målrettet.

Som fotograf liker jeg å observere det som skjer rundt meg, og leter hele tiden etter ekte følelser og situasjoner. Jeg foretrekker å gjøre minst mulig ut av meg, nettopp fordi jeg vil at motivene skal komme så naturlig som mulig. Det at jeg aller helst bruker naturlig lys kan nok også settes i sammenheng med ovenfornevnte; jeg vil ikke være et forstyrrende element. Eksterne lyskilder bruker jeg kun når jeg må, så du vil sjelden se meg brase rundt med noe som minner om diskolys på toppen av kameraet.

På den andre siden er jeg alltid åpen for forslag, og elsker utfordringer. Sitter du på en idé til en kommende shoot er jeg ikke vanskelig å be, og jeg vil gjøre mitt beste for å oppfylle hva enn slags bilder du har sett for deg - med forbehold om en personlig touch på det, selvsagt.

Jeg liker å prøve nye ting på redigeringsfronten, og har nok prøvet og feilet en del opp igjennom årene. Det er jo slik man lærer og utvikler seg. Til tross for mange timer i både Photoshop og Lightroom prøver jeg å holde resultatet så naturlig og avslappet som mulig, men samtidig fremkalle en viss følelse i dét man ser på bildet - jeg håper å videreformidle både min egen og andres personlighet i bildene mine, og la dem stikke seg ut fra mengden basert på det.

fotograf surnadal rindal bryllup
fotograf surnadal rindal
14249738_375360185921509_6066781768952807246_o.jpg

blogginnlegg


blogginnlegg


Blogginnlegg

En av hovedgrunnene til at min lidenskap for foto- og videografi raskt vokste seg så stor, var på grunn av muligheten til å fange ekte og ærlige øyeblikk - de øyeblikkene som er over i løpet av et tiendels sekund. Selv om det sies at bildene selv sier mer enn tusen ord, velger jeg av og til å spe på med et par hundre til. Dersom jeg har en historie å fortelle, deler jeg dem gjerne på bloggen min. Etter hvert som jeg publiserer slike blogginnlegg, vil dere finne dem her:

tanja heggem grimsmo.jpg

tanja + ove AAGE

29. juli 2017 var jeg så heldig at jeg fikk forevige den fine dagen til Tanja og Ove Aage, både i form av film og foto. For et herlig par, og for en herlig dag! Hele Bøfjorden lyste av glede og latter, og det gjorde jammen jeg også.

NINA + RUNE

Den fineste sommerdagen av dem alle var uten tvil den første august - en dag vi alle hadde sett så enormt mye frem til, og som ble en enda nydeligere stund enn man kunne ha håpet på. Nina Marie og Rune kunne endelig si ja.

lisabeth kenneth skog.jpg

lisabeth + kenneth

Er du redd for regn på bryllupsdagen din, er Lisabeth og Kenneth et godt eksempel på at været ikke trenger å sette en demper for lykkerusen og fine øyeblikk som utspiller seg. Se våre fine (men regnvåte) stunder fra den koselige dagen på Nordvik.

Ailin + stian

Så kom hun endelig, den vakreste av dem alle. Jeg tror nok vi alle tenkte det samme i dette øyeblikket: Stian hadde virkelig kapret drømmedama. Ikke nok med at personligheten hennes stråler, hun er også like uslåelig vakker på utsiden. 

marianne + martin

2017s første bryllupsoppdrag var i Sunndal kommune, nærmere bestemt Jordalsgrenda. På en vakker gård litt oppi høyden, omringet av Sunndals vakre natur, fjord og fjell, startet dagen med en fantastisk utevielse. Dette var en dag jeg sent vil glemme.

emma håkon kirke.jpg

emma + håkon

Om regn i sløret betyr lykke, går disse to en meget lys fremtid i møte! Jeg fulgte Emma og Håkons store dag fra forberedelser til fest, og det betyr at jeg fikk fryst fine øyeblikk med både tårer og latter. 

SYNNE + Lars

Som storesøster synes jeg jo det er litt småsprøtt å tenke på at lillesøstrene mine faktisk blir eldre, de også. I går kveld dro jeg og disse to turtelduene opp til en liten ås hvor vi foreviget litt klissklass. 
 

Lene.png

tilbakemeldinger


tilbakemeldinger


 

TILBAKEMELDINGER

Ettersom jeg først begynte å ta på meg oppdrag på bestilling sommeren 2016, er både porteføljen og referanselisten i startfasen. Etter hvert som tilbakemeldingene kommer, finner dere dem her.

 
 

Fotograf+Kristin+Solem_L+K_666.jpg

gjenskapER FØLELSENE

Kjære Kristin. Tusen hjertelig takk for at nettopp du klarte å gjenskape magien, følelsene og øyeblikkene fra dagen vår. Vi kunne rett og slett ikke vært mer fornøyd. Vi kan på det varmeste anbefale Kristin som fotograf.

Lisabeth Røe Sæterbø og Kenneth Sæterbø, 21. desember 2017


positiv, kreativ & effektiv

Tusen takk Kristin, for så fine bilder! Vi er kjempefornøyde, du gjorde en skikkelig super jobb. Positiv, kreativ, effektiv og ikke minst talentfull! Jeg kan med hånden på hjertet anbefale deg til alle jeg kjenner - og de jeg ikke kjenner også :) Vi kommer garantert til å booke deg flere ganger i fremtiden.

Ailin Van Til og Stian Kooyman, 17. september 2016


SÅ GODT FORNØYD

Vi er så godt fornøyd med bildene av lille Theodor! Å ta bilder av en liten krabat er ikke alltid like enkelt, men jeg er virkelig imponert over hvor godt du klarte dette selv om Theodor ble litt utålmodig. Vi kommer til å anbefale deg til andre som skal fotografere sine nyfødte!

Hege Norli og Hallvard Glærum, 24. oktober 2016

fotograf nyfødt baby møre og romsdal

anbefales på det varmeste

Vi er så fornøyde med nyfødtbildene som Kristin tok av vår datter. Hun er skikkelig dyktig og kan anbefales på det varmeste.

Thea & Even, 20. april 2017

New Page


New Page


Book an Appointment

 
acuity Block
This is example content. Double-click here to enter your account ID and display your online booking widget. Learn more