kristin solem.png

hvem er jeg?

en litt småforvirret person i en kaotisk verden.

mitt navn er kristin. jeg er 22 år, og for tiden bosatt i den fineste bygda av dem alle: surnadal på nordmøre. her bor jeg (selvsagt) sammen med verdens fineste kjæreste, jobber fulltid som webredaktør/markedskoordinator - og er snart ferdig med en bachelorgrad i engelsk.

mitt største kjennetegn er vel at jeg har en forkjærlighet for sjokolade og de små, fine øyeblikkene som man ofte glemmer å se etter. 

jeg har alltid vært en person som må få utslipp for kreativiteten min på et eller annet vis. opp igjennom årene har jeg vært aktiv på dansefronten, og etter hvert fant jeg interessen for fotografi og skriving, og har hatt en sterk interesse for make-up og hudpleie i en årrekke. ellers så liker jeg å finne roen og miste stresset på fjelltopper her og der. #liveterbestute osv

KONTAKT

sitter du igjen med noen spørsmål? 

dersom du ønsker å ha tak i meg, må du gjerne ta kontakt. hva enn det gjelder! du kan enten kontakte meg via meldingsfunksjonen på den offisielle facebooksiden min, eller send en e-post til

e-post: info@kristinsolem.com

faq's

ofte stilte spørsmål, litt forskjellig om så mangt.

kamerautstyret jeg bruker er kamerahuset canon eos 6d, og mesteparten av tiden er denne attached til favorittlinsen sigma 50mm f/1.4 dg hsm (art-versjonen). til back-up (eller dersom jeg føler behovet kommer uventende) har jeg kamerahuset canon eos 550d, og linsene sigma art 24 mm f/1.4 dg hsm, canon 100mm f/2.8 macro usm, canon ef 50mm f/1.8 II, canon ef 50mm f/1.4 usm, tamron 18-200mm og sigma 18-50mm liggende i kameravesken. i tillegg har jeg et stativ (finner ikke ut hvilket, haha), samt en billig 5-i-1-reflektor, canon 270ex ii (blitz), canon 580ex ii (blitz) og to softboxer som gjør susen ved lysfattige forhold.

ved spørsmål om jeg tar på meg fotooppdrag, avhenger svaret helt av min situasjon i forhold til skole/jobb og hva jeg rett og slett føler meg kapabel til. jeg ser hele tiden etter muligheter og nye utfordringer for å utvikle meg som fotograf. har du spørsmål angående dette, send meg en uforpliktende e-post (mailadresse over). jeg har blant annet fotoerfaring fra bryllup, konfirmasjon og journalistikk.

dersom du ønsker å kjøpe noen av bildene jeg allerede har tatt må du gjerne ta kontakt. jeg selger gjerne bildene mine, pris avhenger av bruk og hensikt. i enkelte tilfeller kan det også hende at jeg kan gå god for fritt bruk, forutsett at bildet alltid blir kreditert. dette gjelder spesielt bilder tatt i forbindelse med min deltidsjobb som medredaktør i trollheimsporten. men som sagt - ta kontakt, så finner vi ut av det!

mitt andre år på videregående valgte jeg å studere utenlands, nærmere bestemt på en high school i usa. jeg ble plassert i den bittelille byen fair play i delstaten missouri. jeg reiste med organisasjonen explorius og underorganisasjonen world heritage. jeg blogget både før, under og etter oppholdet, og alt er å finne på min gamle blogg.